EARTH HOUR 2021 – Mitä, Missä, Milloin?

EARTH HOUR 2021 – Mitä, Missä, Milloin?

Earth Hour on jälleen täällä! Tänään lauantaina 27.3. klo 20:30 – 21:30 sammutamme yhdessä valot ja näytämme valomerkin ilmaston ja luonnon puolesta.

Earth Hour on WWF:n maailman suurin ilmastotapahtuma. Tarkoituksena on tunnin mittaisella valojen sammuttamisella näyttää merkki päättäjille, että ympäristön ja ilmaston tila huolettaa. Tämän vuoden Earth Hourissa keräämme lupauksia yhteiselle planeetallemme. Lupauksilla kiritämme päättäjiä kohti ripeitä ja vaikuttavia päätöksiä ilmaston ja luonnon puolesta. Tee lupaus WWF Suomen sivuilla ja lue lisää Earth Hourista!

WWF Nuorten Earth Hour -vinkki

Kutsu ystäväsi mukaan etäiltaan ja pelatkaa netistä löytyviä pelejä. WWF Nuorten suosikkipeleihin kuuluu Piirrä ja Arvaa -pelin nettiversio skribbl.io. Pelin parhaita puolia on omien sanalistojen käyttö – nappaa siis alta meidän valmistelemat eläin- ja Earth Hour & luonto -sanalistat käyttöösi.

Earth Hour, luonto ja ilmastovaikuttaminen

Aavikko, Arktinen luonto, Aurinko, Biodiversiteetti, Biomassa, Earth Hour, Ekosysteemi, Eläimistö, Elinympäristö, Globaali, Haapa, Havumetsä, Heinä, Horros, Ilmakehä, Ilmastolakko, Ilmastonmuutos, Ilmastoteko, Itämeri, Jäätikkö, Jäkälä, Järvi, Joki, Julkinen liikenne, Kansallispuisto, Käpälä, Käpy, Kasvisruoka, Kasvisto, Kestävä kehitys, Kierrätys, Koivu, Kukka, Kulutus, Kunta, Kuusi, Kynttiläillallinen, Laakso, Lakka, Latva, Lehmus, Lehti, Lehto, Leskenlehti, Lumi, Luonnonsuojelu, Luonto, Luontokato, Luontolive, Luontopolku, Lupaus, Maapallo, Mänty, Metsä, Mielenosoitus, Neulanen, Niitty, Nuori, Nuotio, Oksa, Päättäjät, Päivänkakkara, Pelto, Pesä, Planeetta, Politiikka, Puro, Rannikko, Ranta, Resepti, Revontulet, Ruoantuotanto, Ruoho, Ruoka, Ruokahävikki, Ruska, Saaristo, Sade, Sademetsä, Saimaannorppa, Sammal, Sammuta valot, Sieni, Sukupuutto, Suo, Tulevaisuus, Tundra, Tunturi, Tutkimus, Vaahtera, Vaalit, Vähemmän lihaa, Valinta, Valtameri, Varpu, Varsi, Vastuullinen, Viidakko, Voikukka, Vuodenaika, Vuoristo, Yhdessä, Yhteistyö, Ympäristö

Eläimet

Ahma, Ahven, Alpakka, Ampiainen, Ankerias, Ankka, Antilooppi, Apina, Biisoni, Delfiini, Etana, Fasaani, Flamingo, Gepardi, Gorilla, Hai, Haikara, Haisunäätä, Hämähäkki, Hamsteri, Harakka, Hauki, Hevonen, Hiiri, Hirvi, Hylje, Hyttynen, Ilves, Jänis, Joutsen, Käärme, Kameli, Kampela, Kana, Karhu, Kärpänen, Kärppä, Kauris, Kenguru, Kettu, Kilpikonna, Kirahvi, Kissa, Koala, Kobra, Koira, Kolibri, Kontiainen, Korppi, Kotka, Krokotiili, Kuovi, Kurki, Kyy, Laama, Laiskiainen, Lammas, Lehmä, Leijona, Lepakko, Leppäkerttu, Liito-orava, Lohi, Lokki, Lumikko, Made, Majava, Mangusti, Marsu, Mato, Mehiläinen, Merihevonen, Merikotka, Metso, Minkki, Monni, Mursu, Mustekala, Muurahainen, Muurahaiskäpy, Muurahaiskarhu, Myskihärkä, Myyrä, Naali, Näätä, Norsu, Orava, Päästäinen, Pallokala, Panda, Papukaija, Pelikaani, Perhonen, Pesukarhu, Peura, Piisami, Pingviini, Pöllö, Poro, Punatulkku, Puuma, Pyöriäinen, Quokka, Riikinkukko, Rotta, Rusakko, Saimaannorppa, Sammakko, Särki, Sarvikuono, Saukko, Seepra, Siili, Sika, Sinisorsa, Sisilisko, Skorpioni, Sopuli, Strutsi, Sudenkorento, Supikoira, Susi, Tiikeri, Tikka, Valas, Valkoposkihanhi, Varis, Västäräkki, Vesinokkaeläin, Virtahepo, Vuohi, Vyötiäinen