WWF Nuoret 2019 – 2020

WWF Nuoret 2019 – 2020

WWF Nuoret on toiminut Helsingissä vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2019 WWF Nuorten ryhmä laajeni ensimmäistä kertaa myös Turkuun ja Tampereelle. Kaudella 2019-2020 WWF Nuorissa olikin mukana reilut 40 yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta nuorta. Vaikuttamisen lisäksi WWF Nuorten toiminnassa pääsimme ensi kertaa tutustumaan uusiin, samanhenkisiin ihmisiin eripuolilla Suomea, kun tiimit toimivat kolmessa eri kaupungissa.

WWF Nuorten toiminta jakautui vuonna 2019 erilaisiin työryhmiin, joissa kaikki pääsivät vaikuttamaan omien kiinnostuksen kohteidensa kautta. Näitä työryhmiä olivat kaudella 2019-2020 poliittisen vaikuttamisen tiimi, sometiimi, tapahtumatiimi, nuorten vaikuttamismahdollisuuksien lisäämisen tiimi, yhteistyötiimi sekä nettisivutiimi. Järjestimme sekä kaupunkikohtaisia kokouksia että koko WWF Nuorten ryhmän välisiä tapaamisia.

Vuonna 2020 koronapandemia rantautui myös Suomeen, mikä vaikeutti hieman WWF Nuorten toimintaa. Toimintamme siirtyi enemmän sosiaaliseen mediaan ja nettiin, sillä aiemmin suositut tapahtumat olivat nyt kiellettyjä ja toisten ihmisten tapaaminen rajoitettua. Kokoustimme paljon Zoomissa ja opimme eteviksi etätyökalujen käyttäjiksi. Toiminta pyöri myös mallikkaasti sosiaalisessa mediassa, vaikka livetapaamisia ja -tapahtumia paljon kaivattiinkin.