Pääsiäispöydän herkkuja

Pääsiäispöydän herkkuja

Oransseja krookuksia, lämmittäviä auringonsäteitä kasvoilla ja lintujen viserrystä – kevät on täällä! Vuodenajan muutos etenee sitä vauhtia, että pääsiäinenkin on jo nurkan takana! Tänä vuonna pajunkissoja on voinut nähdä ainakin eteläisessä Suomessa jo pitkään, mutta vihdoin ne voi yhdistää pääsiäiseen. Myös muita kevään merkkejä on ilmassa. Joko olet nähnyt sinivuokkoja tai perhosia? 

Pääsiäiseen liittyy kevään lisäksi vahvasti ruoka ja kaupoissa myydäänkin jo mämmiä ja suklaamunia. Oletko ehtinyt miettiä, mitä ruokapöydästäsi löytyy pääsiäisen aikaan? Jos et, ei hätää! Nettisivuiltamme nimittäin löydät herkullisia ohjeita pääsiäispöytään. Mitä jos tänä vuonna pöytä notkuisi pupusämpylöistä, rosmariiniseitanista ja pashasta tai rahkamuffineista? Kurkkaa reseptit alta löytyvistä linkeistä ja nauti!

Ps. Jos jaat ruokakuviasi näistä resepteistä, laita perään #vaikutasyömällä, niin löydämme otaksesi!

 

Pääsiäisen pupusämpylät

 

Rosmariininen seitan

 

Pasha

 

Pääsiäisen rahkatäyte-muffinit

 

Artikkelikuva: Peggy Choucair / Pixaboy