Haku WWF Nuoriin on auki!

Haku WWF Nuoriin on auki!

Etsimme vapaaehtoisia edistämään kanssamme kestävää elämäntapaa.

Haemme nyt WWF Nuoriin noin 18⎯25-vuotiaita uusia ja innokkaita vapaaehtoisia. Etsimme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja valmiita sitoutumaan vuodeksi vapaaehtoisryhmän toimintaan. Arvostamme monenlaista osaamista, joten hae rohkeasti mukaan – olitpa sitten kiinnostunut podcastin tekemisestä, someviestinnästä, kokkaamisesta, tapahtumien järjestämisestä tai poliittisesta vaikuttamisesta!

 

WWF Nuorissa pääset yhdessä WWF:n asiantuntijoiden kanssa edistämään kestävää elämäntapaa ja innostamaan nuoria sitoutumaan kestäviin valintoihin.

Miksi kannattaa hakea?

Toiminnassa opit hyödyllisiä taitoja mm. yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, viestinnästä ja projektityöskentelystä. Lisäksi vapaaehtoisemme ovat kertoneet oppineensa johtamistaitoja, substanssiosaamista, saaneet itsevarmuutta ja heidän ympäristöahdistuksensa on muuttunut toivoksi ja toiminnaksi. Pääset luomaan ja toteuttamaan uudenlaisia ympäristövaikuttamisen tapoja erilaisten projektien kautta. 

Kuka voi hakea?

Arvostamme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Haemme vapaaehtoisia, jotka osallistuvat WWF Nuorten noin kuukausittain järjestettäviin kokouksiin WWF:n toimistolla Helsingissä. WWF Nuorten vapaaehtoiset edistävät omia projektejaan ryhmissä toimiston ulkopuolella WWF:n asiantuntijoiden avustuksella.

Haemme uusia jäseniä ajalle 1.12.2023–31.12.2024. Tammikuussa järjestämme koulutusviikonlopun 12.–14.1., johon osallistuminen on edellytys ryhmään pääsemiselle. WWF Nuorissa toimiminen on vapaaehtoistyötä, eikä siitä makseta palkkaa.

Vapaaehtoistyön teemat

Kevätkaudella keskitymme osana kansainvälistä Eat4Change-hanketta kestäviin ruokavalioihin, syyskauden 2024 teeman valitsemme yhdessä.

Miten voi hakea?

Hakijoista osa valitaan haastatteluihin, joiden perusteella lopullinen valinta tehdään. 
Ryhmähaastattelut järjestetään etänä marraskuussa. Lisätietoja toiminnasta voi kysyä Fanny Aapiolta (fanny.aapio@wwf.fi).

Hae WWF Nuoriin 8.11. mennessä täyttämällä tämä lomake: Hakulomake WWF Nuorten tiimiin

Lisää tietoja WWF Nuorten toiminnasta löydät osoitteesta www.wwfnuoret.fi sekä Instagramista ja TikTokista @wwfnuoret.

Otoksia WWF Nuorten projekteista. Hae mukaan vaikuttavaan ja hauskaan toimintaan!