Haku WWF Nuoriin on jälleen auki!

Haku WWF Nuoriin on jälleen auki!

Haemme nyt WWF Nuoriin noin 18⎯25-vuotiaita uusia ja innokkaita vapaaehtoisia. Etsimme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita ruuan ympäristövaikutuksista sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja valmiita sitoutumaan vuodeksi vapaaehtoisryhmän toimintaan. Arvostamme monenlaista osaamista, joten hae rohkeasti mukaan – olitpa sitten kiinnostunut podcastin tekemisestä, someviestinnästä, kokkaamisesta, tapahtumien järjestämisestä tai poliittisesta vaikuttamisesta!

WWF Nuorissa pääset yhdessä WWF:n asiantuntijoiden kanssa edistämään kestävää ruuankulutusta ja innostamaan nuoria sitoutumaan kestäviin ruokavalintoihin. Kestämätön ruuantuotanto on suurin yksittäinen syy luonnon monimuotoisuuden romahtamiseen, ja ruoka muodostaa viidesosan suomalaisen hiilijalanjäljestä.

Miksi kannattaa hakea?

Toiminnassa opit hyödyllisiä taitoja mm. yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, viestinnästä ja projektityöskentelystä. Lisäksi vapaaehtoisemme ovat kertoneet oppineensa johtamistaitoja, substanssiosaamista, saaneet itsevarmuutta ja heidän ympäristöahdistuksensa on muuttunut toivoksi ja toiminnaksi. Pääset luomaan ja toteuttamaan uudenlaisia ympäristövaikuttamisen tapoja erilaisten projektien kautta. 

Kuka voi hakea?

Arvostamme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. WWF Nuorilla on paikallisryhmät pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, joten haemme vapaaehtoisia näiden kaupunkien alueilta. Haemme uusia jäseniä kaikkien kaupunkien ryhmiin ajalle 1.12.2022–31.12.2023. Perehdytämme sinut vapaaehtoistehtävään ja edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Tammikuussa järjestämme kaikille yhteisen aloitusleirin 13.–15.1., johon osallistuminen on edellytys ryhmään pääsemiselle. WWF Nuorissa toimiminen on vapaaehtoistyötä, eikä siitä makseta palkkaa, mutta mahdolliset matkakulut korvataan.

Miten voi hakea?

Hakijoista osa valitaan haastatteluihin, joiden perusteella lopullinen valinta tehdään.

Ryhmähaastattelut järjestetään marraskuussa viikolla 46. Lisätietoja toiminnasta Sanna Nurmelta (sanna.nurmi@wwf.fi).

Hae WWF Nuoriin 31.10. mennessä täyttämällä tämä lomake.

Lisää tietoja WWF Nuorten toiminnasta löydät osoitteesta www.wwfnuoret.fi sekä Instagramista ja TikTokista @wwfnuoret.