Kasvista kaamokseen -haaste tuo väriä syksyyn!

Kasvista kaamokseen -haaste tuo väriä syksyyn!

Syksyn haaste on käynnistynyt!

Tervetuloa WWF:n Kasvista kaamokseen -tapahtumaan. Tapahtuma on käynnissä sosaalisessa mediassa tästä hetkestä joulukuun ensimmäiseen sunnuntaihin saakka.

Haasteessa voit jakaa ruoka-aiheisia kuvia, reseptejä ja vinkkejä. Ruoka-aiheiset julkaisut voivat olla terveellisiä kuin lehtikaalismoothiet tai herkullisia kuin muffinssit, mitä vain! Sisällön voit jakaa omalla Facebookseinälläsi, Facebook -tapahtumassa tai Instagramissa. Käytä myös hashtageja #vaikutasyömällä #vähemmänlihaa.

Ruokavalinnoilla on merkitystä, sillä ne muodostavat merkittävän osan jokaisen ihmisen ilmasto- ja ympäristövaikutuksista. Sinä voit olla mukana tekemässä lihansyönnin vähentämisestä helpompaa ja maukasta!

Haasteen voit katsastaa osoitteessa: https://www.facebook.com/events/1653337394905402/