Täytetyt tomaatit

Täytetyt tomaatit

Täytetyt tomaatit

Tomaatit ovat yksi helpoimmista ja herkullisimmista raaka-aineista, joista voi rakentaa ihanan kesäruoan. Mutta se ei tarkoita, etteikö klassikkoja voisi tuunata. Kokeile näitä tacoilla ja sriracha-majoneesilla piristettyjä täytettyjä tomaatteja! Niistä saa vaikkapa näyttäviä tarjottavia vieraille.
Total Time 30 mins
Ruokalaji Pääruoka

Ingredients
  

  • 4 pihvitomaattia
  • 1 dl kvinoaa
  • 1 purkki kidney-papuja
  • 2 isoa tuoretta herkkusientä
  • 2 rkl vegaanista aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
  • vegaanista sriracha-majoneesia
  • vegaanisia tacoja
  • lehtipersiljaa
  • oreganoa
  • kasvimargariinia paistoon
  • soijakastiketta

Instructions
 

  • Keitä 1 desilitra kvinoaa 2 desilitrassa vettä noin 10 minuuttia, kunnes kvinoa on turvonnut.
    Kuori ja pilko herkkusienet. Anna sienille väriä hyvin kuumalla pannulla ja mausta soijakastikkeella.
    Valuta kidney-pavut ja sekoita ne sekä sienet kvinoaan. Pilko joukkoon lehtipersiljaa. Sekoita mukaan myös vegaaninen tuorejuusto ja loraus sriracha-majoneesia maun mukaan, jos haluat tulisuutta täytteeseen.
    Leikkaa tomaateille hatut ja koverra sisältä pois puumaiset osat. Lisää tomaateista tullut neste ja pehmeä tomaattiliha täytteeseen.
  • Täytä tomaatit. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes tomaatit ovat vähän halkeilleet ja niistä valuu hieman nestettä ulos.
    Koristele tacoilla, oreganolla ja lehtipersiljalla. Tarjoile!
Avainsana kasvisruoka, kesäruoka, kvinoa, pavut, sriracha, tacot, täytetyt tomaatit, tomaatti, vegaaninen
1

Opi lisää tomaatista