Vaikutetaan yhdessä I-Eat4Change-foorumilla

Uudella kansainvälisellä nuorten foorumilla pääset tutustumaan muihin vaikuttamisesta kiinnostuneisiin nuoriin ympäri maailmaa. Foorumilla voit vaikuttaa erilaisissa projekteissa, jotka kaikki tähtäävät siihen, että ruoka, jota syömme olisi ympäristöystävällistä. Se, miten toteutat ruokavaikuttamistasi foorumilla, on oma valintasi. Voit olla aktiivinen kuuntelija, herkullisten reseptien luoja, poliittinen innoittaja tai vaikka näitä kaikkia samaan aikaan. 

Opi, kasva, toimi!

Foorumilla voit hyödyntää lukuisia ilmaisia oppimateriaaleja ja oppia kaikkea projektin suunnittelusta johtajuuteen.

Aktivoidu!

Jokainen meistä on vaikuttaja. Foorumilla voit aloittaa oman projektisi tai liittyä muiden aloittamiin inspiroiviin projekteihin.

Verkostoidu!

Tutustu samanhenkisiin nuoriin ympäri maailmaa, luo merkityksellisiä verkostoja ja jaa muiden kanssa onnistumisen kokemuksia ja haasteita ruokavaikuttajan polulla.

Me olemme Eat4Change-yhteisö. Jakamalla kokemuksiamme ja osaamistamme toisillemme voimme luoda eloisan ruokavaikuttajien yhteisön, jossa saamme aikaan konkreettisia muutoksia. Tule mukaan! Rekisteröidy: i-eat4change.com 

Girl with watermelon: (c) rohappy / stock.adobe.com

Vegetable: (c) baibaz / stock.adobe.com