Tänään on maailman ylikulutuspäivä

Tänään on maailman ylikulutuspäivä

Tänään on maailman ylikulutuspäivä.

Suomen oma ylikulutuspäivä oli jo huhtikuussa eli Suomi kulutti jo silloin osuutensa planeettamme luonnon resursseista vuodelle 2018. Ylikulutuksesta on muodostunut nykypäivän normi, mutta se tapahtuu planeetan, ihmisten ja tulevien sukupolvien hyvinvoinnin kustannuksella.

Aito onnellisuus muodostuu ainaisen kuluttamisen sijaan yksinkertaisista ja usein täysin ilmaisista asioista. WWF Nuoret haastavat sinut lykkäämään ylikulutuspäivää ja löytämään onnellisuutesi aineettomasta. Jaa kuva aineettomasta ilostasi hashtageilla #consumehappiness ja #movethedate.

Voit myös jakaa haastetta eteenpäin repostaamalla WWF Nuorten #consumehappiness -haastekuvia. Näin useat ihmiset voivat liittyä mukaan ylikulutuspäivän lykkäämiseen!

———————————————————————————

Today is the global Overshoot day! WWF Youth challenges you to move Overshoot day forward and find true happiness in the non-material! Post a picture of your non-material happiness with the hashtags #consumehappiness and #movethedate.

You can also repost WWF Nuoret #consumehappiness -challenge pictures. In this way more people can join to move Overshootday forward!