Partiolaisen suklaabanaanit

Partiolaisen suklaabanaanit

Vuosia sitten kun menimme serkkuni kanssa mökille, hän esitteli minulle grillattavan jälkiruoan. Usein grillataan pääruoaksi pihvejä ja nakkeja, sekä jälkiruoaksi vaahtokarkkeja. Serkkuni kertoi minulle partiossa oppimastaan reseptistä, jonka varmaan kaikki partiolaiset osaavat ja grillaavat nuotiolla. Kyseessä ovat suklaalla täytetyt banaanit! Suklaabanaanit ovat yksinkertaisia ja helppoja valmistaa. Ne toimivat myös hyvin jälkiruokana.

Annos yhdelle

Tarvitset:
Suklaata
Banaanin
Foliota

Valmistus:
Tee viilto banaaniin pituussuunnassa ja täytä viilto suklaapaloilla. Itse käytin iChocin super nut suklaata, mutta varmasti muutkin käyvät. Kääri banaani folioon ja aseta grillille kypsymään. Banaani on valmis, kun sen keltainen sisus on pehmentynyt sopivasti oman maun mukaan. Banaanin kuori tummuu lämmetessään, siitä ei tarvitse välittää. Banaanin pehmentyneen sisustan ja suklaan voi nauttia lusikalla kaapien.

IMG_1261
Kuva: banaani ennen grillaamista