Appelsiini-persikkarahka

Appelsiini-persikkarahka

Ainekset noin 4 hengelle

1pkt      Vaahtoutuvaa kauravispiä
2dl          Soijarahkaa
1prk       Persikoita
Appelsiineja
Sokeria
1tl           Vaniljasokeria
Pari pisaraa sitruunamehua

  1. Pilko persikat. Kuori appelsiinit ja pilko pieniksi palasiksi
  2. Vatkaa kauravispi kylmänä ja lisää rahka
  3. Lisää vaniljasokeri, sitruunamehu ja sokeria. Lisää vähän persikan lientä purkista, mutta varo, ettei rahkasta tule liian löysää. Testaa maistamalla sopiva makeus
  4. Lisää hedelmät ja sekoita vielä kevyesti
  5. Tarjoile kylmänä.

Jos kaapista ei löydy persikoita, voit tehdä vaikka mansikka- tai päärynärahkaa!

Ensi hätään tietoa kasviperäisistä “maitotuotteista” löydät Kamomillan konditorian artikkelista Lehmättä keittiössä

Kata