Print Options:

Panang tofucurry

Vaikeustaso Beginner
Time
Valmistusaika: 30 mins
Annosmäärä 2
Ainekset
  • 1 paketti wok-vihannessekoitusta
  • 1 pussi sokeriherneitä (pakaste)
  • 1 paketti maustamatonta tofua
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1/2 purkki panang currytahnaa (esim. Spice Up)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 limen mehu
  • 5 cm pala raastettua inkivääriä
  • 1 tölkki kookosmaitoa
  • ripaus suolaa ja pippuria
Näin teet
  1. 1. Leikkaa tofu kuutioiksi. Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja paista tofukuutioita n. 4 minuuttia. Lisää soijakastike tofun joukkoon ja sekoita. Siirrä tofu pois pannulta.
     
    2. Lisää kuumalle pannulle wokkivihannekset ja sokeriherneet. Sekoittele kunnes ne sulavat. Lisää currytahna ja kookosmaito sekä tofu pannulle. Kuumenna kiehuvaksi. 
     
    3. Lisää limen mehu, suola ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää joukkoon lopuksi myös raastettu inkivääri. 
     
    Tarjoa panang curry basmatiriisin tai nuudelien kera.