WWF Nuorten haku auki kaudelle 2021! – Haku päättynyt

WWF Nuorten haku auki kaudelle 2021! – Haku päättynyt

Kiinnostaako sinua ruoan ympäristövaikutukset? Saako ajatus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sormesi syyhyämään? Kaipaatko ympärillesi lämminhenkistä yhteisöä? Jos vastasit edellisiin kysymyksyyn kyllä, tilaisuutesi on koittanut, sillä WWF Nuorten haku kaudelle 2021 on auki! Alla hakuilmoituksemme, joka löytyy myös WWF Suomen sivuilta.


Haemme WWF Nuoriin 18–25-vuotiaita uusia ja innokkaita jäseniä.

Etsimme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita ruoan ympäristövaikutuksista sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja valmiita sitoutumaan vuodeksi vapaaehtoisryhmän toimintaan. Ryhmässä on erilaisia ihmisiä ja monenlaista osaamista. Hae mukaan – olitpa sitten kiinnostunut podcastin tekemisestä, somesta, reseptien kuvaamisesta, yritysyhteistyöstä tai poliittisesta vaikuttamisesta!


Mitä?

WWF Nuorissa pääset WWF:n asiantuntijoiden kanssa edistämään kestävää ruoankulutusta ja -tuotantoa. Kestämätön ruoantuotanto on suurin yksittäinen syy luonnon monimuotoisuuden romahtamiseen, ja ruoka muodostaa viidesosan suomalaisen hiilijalanjäljestä. WWF Nuorissa pääset myös oppimaan lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, viestinnästä ja projektityöskentelystä. Pääset luomaan ja toteuttamaan uudenlaisia ympäristövaikuttamisen tapoja sekä tekemään kansainvälistä yhteistyötä muiden WWF:n Nuorten kanssa osana kansainvälistä Eat4Change -hanketta.


Missä?

WWF Nuorilla on kolme eri paikallisryhmää Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Haemme uusia jäseniä kaikkien kaupunkien ryhmiin ajalle 1.1.-31.12.2021. Ryhmät tapaavat pääasiassa arki-iltaisin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tammikuussa järjestetään useita koulutuksia ja tapaamisia, jotka ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Niihin osallistuminen on edellytys ryhmään pääsylle. WWF Nuorissa toimiminen on vapaaehtoistyötä, eikä siitä makseta palkkaa, mutta mahdolliset matkakulut korvataan.


Hakuohjeet

Hakijoista osa valitaan haastatteluihin, joiden perusteella lopullinen valinta tehdään. Ryhmähaastattelut järjestetään joulukuun toisella viikolla (vko 50), iltaisin Zoomin välityksellä.Tiedustelut Sanna Vuorelle, osoitteeseen: sanna.vuori@wwf.fi 


Hae WWF Nuoriin 30.11. mennessä tämän lomakkeen kautta.
Lisää tietoja WWF Nuorten toiminnasta löydät täältä meidän nettisivuiltamme ja Instasta @wwfnuoret.