Hae WWF Nuorten tiimiin! – Haku päättynyt

Hae WWF Nuorten tiimiin! – Haku päättynyt

WWF:n nuorista vapaaehtoisista koostuva Vaikuta syömällä -tiimi haluaa innostaa suomalaisia nuoria kasvisruoan pariin, kannustaa nuoria vähentämään lihan kulutustaan sekä pohtimaan ruokavalintojensa merkitystä. Tiimi koostuu innokkaista, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja ympäristöasioista kiinnostuneista nuorista. Nyt on jälleen aika hakea uusia tiimiläisiä mukaan tähän jännittävään työhön ja tällä kertaa WWF Nuorten toiminta laajenee myös Helsingin ulkopuolelle Turkuun ja Tampereelle!

WWF Nuoret ovat tehneet paljon töitä etenkin kestävien ruokavalintojen puolesta, kuten näillä meidän nettisivuilla onkin nähty, mutta mukaan on myös mahtunut paljon muunlaista hommaa. Tiimimme järjesti esimerkiksi Earth Hour -tapahtuman yhdessä Konepaja Brunon kanssa, jossa päästiin nauttimaan muun muassa livemusiikista, hienoista esityksistä ja opettavaisista tietoiskuista. Tiimin työskentely ei ole myöskään rajoittunut vain Suomeen vaan olemme päässet osallistumaan WWF Youth Summit -tapahtumiin, jossa ideoimme muiden maiden nuorten WWF-aktiivien kanssa kansallisilla tasoilla tapahtuvia projekteja (käy lukemassa Suomen projektista lisää täältä!). Lisäksi osallistuimme Arctic Youth Summit:iin, jossa tapasimme yhdessä muiden arktisten maiden nuorien kanssa työstämään yhteisten julkilausumaa, joka luovutettiin ministereille Arktisessa biodiversiteettikongressissa. Tiimissä pääsee siis tekemään monenlaista!

Lisää tietoa hausta löydät täältä. Rohkeasti siis hakemaan!

Kuva: Aki-Pekka Sinikoski/WWF