JOULUKALENTERI: LUUKKU 5

JOULUKALENTERI: LUUKKU 5
LUUKKU 5: Suklaaherkut kuuluvat joulunviettoon. Nämä vegaaniset browniet taateleilla vievät kielen mennessään, kokeile!
Ohje:
150 g maidotonta suklaata
0,75 dl rypsiöljyä
1 dl luomu ruokosokeria
2,25 dl kauramaitoa
5 tuoretta taatelia
2,5 dl vehnäjauhoja (voit korvata osan vehnäjauhoista esim. kaurajauhoilla)
1,5 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
Tomusokeria koristeluun
Sulata 100 g suklaata ja rouhi loput. Sekoita ainekset sulatetun suklaan joukkoon reseptin mukaisessa järjestyksessä. Muista poistaa taateleista kivet ja pilko ne pieniksi paloiksi. Lisää viimeisenä rouhittu suklaa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun n. 20×20 cm vuokaan.
Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 25-30 min.
Koristele hieman jäähtyneet browniet tomusokerilla ja nauti!